Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Pánové je nás zase o nějaký ten přírůstek víc a tímto tady vítám kormidelníky Martyho, Ferabilla, Daeviho a Vlaďase

Kecus díky, to samé přeju i já ostatním, protože mám zápas, takže kopnout do vrtule mi v neděli neklapne

Ahoj, tak nás čeká krasný víkend, a tak doufám že vyrazíte na moto.Já musím bohužel makat, ale vám všem co roztočíte kola přeji super jízdu, a štasný návrat

Mishane pocit že jich mnoho čte a málo píše je správný. Čtenářů je 90% lidí na netu. Komentovat kdejakou blbost na FB umí každej

Dělat web neni sranda a lidi se nerozkecaj tim že je někde něco uzavřený, ale dají se přitáhnout dobrým obsahem.
Pokud se něco uzavře efekt bude jen ten, že se registruje víc lidí ale pak si jen prohlídnou obsah a pokud nebude atraktivní tak už se nikdy nevrátí

Věř mi....pár webů jsem už udělal nebo adminoval.

jsem pro veřejnou diskuzi

Těžko říct,pokud to bude fungovat na stejné úrovni jako dosud asi bych to neměnil. Je fakt že by se možná rozepsali i další kdyby to bylo uzamčené,ale kdo ví. :-)

Možná třeba proto, abychom byli trochu víc komunikativnější

já se taky přidám, a ty názory by mě taky fakt zajímaly

Souhlasím s Baronem,nenapadá mě jediný důvod, proč naše tlachání držet v tajnosti.

Můj názor:
Vzhledem k tomu, že tohle není ani tak diskusní fórum, ale spíš takovej vzkazovník tak nějak nevidím důvod ho zamykat.
Nicméně mně zajímají důvody pro zamknutí.
Třeba budou inspirativní....
PS: Pokud by jste chtěli někdy vyrobit opravdové plnohodnotné fórum pak nabízím svou pomoc. Mám na to znalosti i server.
...a včil mudrujte

Na základě obdržené zprávy, má či nemá být diskuzní fórum uzamčeno, jsem vytvořil malou anketu, vyjádřete se k tomuto tématu v anketě.....chci aby toto rozhodnutí bylo na všech "členech"
Dík

Tož hlavní je Barone, žes dorazil dom bez problémů

Včera 200km v dešti mrazu a pak i v chumelenici....hergot to byla pánové jízda

Vítej Bosna

Zaregistroval se k nám Bosna z Ústí n/Orlicí, tak Tě tady vítám

Ok, dejte vědět, rád Vás uvidím. Ahoj

Bigi, dobrá tedy, netušil jsem, že jste to vzali i přes Hartu, za pozdrav děkuju, vyřídím a dám vědět kdy se s mojou stavíme, měj se a taky pozdrav doma

Mirďo my jsme jeli aj na Hartu, mám málo času na vyjížďky a koukat na hráz zevnitř mi připadlo jako ztráta času, doma jsem ještě vysával bázen, natíral kotec psovi, pokládal mu dlažbu v kotci a čistil altán wapkou, no afčíl jdu s jedním sousedem na čepované

Bigi, parádní akce. Obídek v penziónu Velké Sedlo bodl před návštěvou Kružberské přehrady a posléze Slezské Harty, jen škoda že jste s námi nejeli na Hartu a valili směr Ostrava...podtrženo sečteno kdo nevyjel zaváhal...perfektně strávený den

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 96558
Dnes: 0
Online: 1
Dík a zdravím tím vaši celou bandu.
....a někdy ,někde...