Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Tak uvidime ...

Korsika nevím, ale Sardinie bez problémů,před dvěma lety tam byl kámoš projeli ostrov, a nikde žádný problém.Ale všude můžeš narazit na blbce.

Raduzzo já si prostě myslim že ten zvuk k našim moto patří.Já osobně mám Vance Hines Big Shots a nedám na ten zvuk dopustit,projel jsem hodně km po Evropě a nikde žádný problém.

Ma nekdo negativni zkusenost s ladakama na Korsice?
Nasadili jste mi brouka do hlavy,tak premyslim,zda to taky trosku nepridusit

Pánové jen tiše závidím

Barone máš pravdu, když jsem vtx koupil tak tam byli taky jen otevřené roury

VanceHines BIGSHOTS mají své jméno oprávněně! Ale na delší cestování to není :-(
Tlumítka zachovají nádherný, hutný a hlasitý hluboký zvuk, ale odstraní tu ostrost, ze který bolí hlava.

Barone a proc to dusis?
Neni nad krasny zvuk z open exhaust

Jsem si na chvilku zalezl do garáže k motorce, vyndal jsem tlumítka z Vance a Hines vejfuků a vyčistil je. Neodolal jsem, nastartoval motor bez nich, abych si užil krásný zvuk.

Náááádhera!!!!!!
Teď si dopiju kafe a jdu zasadit vrata zpět do pantů, zasklít okna a pohřbít psa
Příště s ní radši vyjedu ven

Dobře týýýý

Škoda, že to počasí nevydrželo do víkendu. Na jihu leje

Takže jak jsem už psal, včera tj. pátek, výměna oleje a brzdovky a hurá otestovat brzdový okruh a k tomu zdolávat kilometry, celkem jich bylo asi 110.

Zdar borci, tak dnes prvních 150 km prostě paráda,do garáže se vrátil zcela jiný člověk.A jdu to spláchnout

To Raduzzo:
já mám v plánu měnit náplně v pátek, tak by se mi to hodilo....díky

To BoboVTX:
vím o 3 kámoších (2 z Ká a 1 z Ova) chystají se v neděli, ale nevím jestli do toho půjdou na 100% jelikož počasí dle předpovědi moc příznivé nebude. Jedním z nich je z této bandy Romanvt, tak mu napiš a domluvte se

Zdarec,chystáte se někdo v neděli do Polska na Oldtimerbazar ?

Zdravim vsecky,
Ja jsem tedy asi jako jedinny letos nevyrazil,ale mam letos velke plany,takze v zaveru sezony budeme pocitat míle

Jinak se ve ctvrtek chystam na vymenu vsech naplni,tak se Mirďo ozvu ohledne toho filtru.
Cau v sedlech a nezapomente kolama vzdy dolu !!!!!!

Mno....a teď jste zakřikli

PS: Díky za chválu. Já se prostě musel pochlubit

to jo, přes zimu skoro nikdo ani nežblept

To se nám ten pokec pěkně rozběhl,už bylo na čase

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 96558
Dnes: 0
Online: 1
Ogaři, zítra, to jest v sobotu, valím s pár kamarády na Kružberk. Kdo má zájem, nechť sa přidá. Odjezd v 11h ode mně z Ostravy. Zasvěcení ví kam mají přijet. VTX Zdar!!!