Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Jo Barone můj styl to sice není ale je to fešné, krásná čistá práce

Tak to je fajn, zrovna o víkendu jsem šel po hadici od chladiče a hledal kudy nalít vodu

Barone koukám, že si z toho pomalu děláš Goldwinga

Igi každý máme nárok na nějakou tu přitroublou otázku, mám VTXo 2 roky a sám sobě se někdy divím co mi to z tý držky leze za stupidity

Také Vás všechny zdravím, jsem čerstvý majitel VTX 1800 takže na motorce mám ještě hodně práce než bude podle obrazu mého

Ja teď ještě vyměnil oil a nasadil nový kufry.
Mám jen jednu divnost...celou dobu vylepšuju motorku a ve výsledku se mi povedla tramvaj

https://plus.google.com/photos/106733804127521590859/albums/5989195278896416785?authkey=CI

No já dnes doskládal to co jsem přes zimu rozebral a teď už jen čekám až mi čalouník vrátí sedlo a vyjíždím taky.

Bobo docela jsi nastartoval nejen sezónu, ale i diskuzi, doufám, že to tak půjde dál a budeme si mít co napsat a podělit se s ostatními.

Kecus, držíme palce ať Ti vyjde počasí a užiješ si to podle svých představ

Zdar všichni i nově příchozí

Já včera prvních 90 mil....PECKÁÁÁÁÁ

Já jsem provětral účes o víkendu, prvních jarních 100 mil. Bylo to super a přesně to na co jsem celou zimu čekal.

Zdar borci,tak jsme se dočkaly.Zítra vyrazím na první vyjíždku a doufám že si to pořádně užiji.Všem mnoho bezpečných kilometru.Kecus

Já včera odstartoval sezónu cca 250km (Staré Hamry - Charbulák) a zpět přes Klokočov, Čadcu a Jablunkov domů, počasí vyšlo, super jízda

Zdar VTXkáři už jste začli sezónu?

Tak se nám ten team rozrůstá

Zdravím mezi námi dalších člena Igiho. Snad o sobě dá vědět. Jsem rád, že se pomaličku rozrůstáme

cau chlapi, nevíte o nekom kdo prodává Vtx 1300 na nahradní díly? potřeboval bych pár věcí, jako je blatník atd. Dávám motorku do původního stavu. a nebo ji prodám. uvidíme.
http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/honda/honda-vtx-1300/honda-vtx-1300-608516.html

Uvazuju o podkopnuti předni vidlice nemate nekdo s tim zkusenos holce by slusel delsi předek ale zas aby se nezkurvily jizdni vlastnosti. Cus Sosal

Zdarec,určitě se na Mušově potkáme,mám to kousek "za barákem",takže kdyby bylo potřeba tam něco předem omrknout nebo tak něco tak dej vědět,měj se.Jinak zdravim vsechny

Vítej Fonzi na stránkách, doufám, že budeš pro nás přínosem jakož i my pro Tebe a na Pasohlávkách se setkáme vzhledem k Tvému přihlášení na akci.

Mishan

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 96558
Dnes: 0
Online: 1
Ahoj Barone, moc pěkné moto kecus