Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Když to bude na tričku nebo mikině, nikoho to zajímat nebude, jde o vesty a bundy, takže můžem být v klidu

Já bych to neviděl tak černě

Větší znak na zádech?Nerad bych od nějakeho zamindrakovaného člena MC klubu dostal do řepy

Zdar! Jsem to tam blbě napsal!! S velikostma trik, či polokošil, by neměl být problém pokud nejste sloni jako JÁ!!!

Triko? Polokošile? To by bylo fajn, ale fakt by to chtělo nějakou fotku pro představu.

No chtělo by to vidět než se rozhodnu.nebyl by nějakej obrázek??

Čau,můžu jen doporučit,trička mámě aj s drahou polovickou a jsou super

...jinak fsecky zdravím

Nazdar BORCI!!! Jsem tady u Vás na stránkách nový, proto zdar všem!!

Čau chlapi, po domluvě s Romanemvt a Chasintem jsme se dohodli, že bychom se mohli někde setkat u

Zajímavé, sympaticky vyřešeno, no a myslím si, že v ČR budeš jediný s takovým doplňkem, dávám palec nahoru (y)

Nedá mi to musím se pochlubit

Udělal jsem si radost a koupil tyhle kufříky
http://www.tsukayu.com/HardbagsforVTX_vtx1800n.html
Teď je mám v lakovně a až budou na mašině tak vám hodim fotku, aby jste mohli kouknout jak jí to sluší

Já na víkendové akce

Čau chlapi, je tady nějak mrtvo

V sobotu 3.8.2013 proběhlo 5.příhraniční setkání motorkářů Skrbeńsko 2013, do fotogalerie jsem nahrál pár fotek.
Mishan

Jsem z Karviné, o motu jsem dlouho snil, ale vždy šly finance do něčeho důležítějšího, ale nyní už ji mám taky doma...
Koupil jsem si ji pro radost a pro pohodové vyjížďky. Neznám zatím nikoho, kdo by měl podobnou nebo stejnou motku a s kým bych mohl vyjíždět, proto taky jsem se přihlásil tady, abych mohl občas s Váma někam vyjet a sbírat rady a zkušenosti od starých mazáků...

Přesně to jsem potvrdil

Ahoj, nějaké fotky hodím večer. Ohledně sobotní akce myslíš to "Přihraniční setkání" ?

Manio, potvrdil jsem účast na 3.8.

Tak chlopi jsme zas o kousek objemnější, zavítal k nám karviňák (což schvaluji...máme od sebe cca 5km) Manio, tak teda vítej a poděl se s námi o zkušenosti.

Možná, že bys mohl přihodit nějakou fotku

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 96558
Dnes: 0
Online: 2
Je to jak říká PaKoVTX a Mishan. S MC se znám a máme přátelské vztahy. Sám mám na vestě znak, který je od MC respektován. Když se nesereš do barev a chováš se slušně jako normální člověk tak není problém. Nehledě na to, že znak "VTX" je označení výrobce a to nikoho nezajímá.