Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

zdarec kluci,planujeme podporit pokus o rekord v poctu motocyklu na okruhu v brne,7.dubna,zatim jsme asi tri,mozna ctyri,z havirova,co tak kolona VTX z ostravska???

Ještě jedna věc by tady byla, v případě, že máte k dispozici nějaký příspěvek, o kterém si myslíte, že by o tom měli ostatní vědět, máte po přihlášení možnost vkládat články. Jinak přeji úspěšný nový rok. Mirďa

Nazdar pánové, vítám Vás v tomto novém roce 2013 a chtěl bych Vám všem popřát spoustu naježděných kilometrů vždy se šťastným návratem domů a mimo to štěstí a hlavně zdraví, které je podmínkou pro usednutí za řidítka našich skvělých parníků. Mirďa

Cau chlapi, taky vsem preji krásné Vánoce, doufam, že pod stromkem najdeme neco na ty nase miláčky (ja jsem to pro jistotu pojistil a koupil jsem si nove gumy) Hlavne bych chtel poprat pohodovou sezonu 2013 a doufam, ze stihneme adpon 2x vymenit olej. Cau Raduzzo

Motorkářská bando.
Přeji Vám bohateho ježiška a v příštím roce mnoho štastných km

Čest přeju všem vánoční pohodu

Krásné, šťastné a veselé svátky přeje všem Baron

Zdarec pánové, prvně se musím omluvit z neúčasti na 2. afterparty Zimní Crüe Nightz, jelikož jsem byl od středy služebně v Mladé Boleslavi a vracel jsem se v neděli dopoledne

To Bigi:
Díky za pochvalu

Ahoj Mirku, no nestihl. Jedu zítra kolem poledne a chci si dát Jeseníky. Snad se vyplní předpověď a vyjde to. Kdyby měl někdo zájem přidat sa, není problém. Pojedu cca v 11h. Stavbu máš pěknou, jsi kutil. Ahoj a pozdravuj polovičku

Zduř Bigi,
počasí bylo dneska ukazkové, dostal jsi se na tu očekávanou vyjížďku? Já už to asi letos nedám, než dodělám svoje dílo, tak znova nasněží...no ale nehážu ještě flintu do žita.

chlapi, a je to v řiti, nasněžilo

Tak pánové, myslím, že jsme letos dojezdili

cau, kdo dnes nejel, tak zavahal ...
bylo dnes luxusnííííí pocasicko

zdar hošíci
tak esli někdo máte zájem, zítra v nedělu sraz u lidlu ve frydku v 10 hod. odjezd 10:15 směr beskydy. zatim jsme čtyři motorky. zdar

to:Pitris
zdar, budu u Lidlu, uz se tesim

Ještě mám jednu věc

zdarec, jááá nemůůůůžuuuu

zdar klucííííí
v nedělu má být pěkně

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 96558
Dnes: 0
Online: 2
jeste dovetek :vtx neni podminkou