Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Skvělá zpráva Rici, hlavně že jsi v poho...

vzhledem k tomu, že počasí docela přálo jsme narychlo domluvili s Romanvt, prostě někam. Potkali jsme se na hlavní u Lightgitteru v Suché a padlo místo a kafe na Morávce

taky držím palec.Doufám že bude mít dratěne kola ať je to klasika.

držím palec,abys osedlal parník VTX čím jak nejdříve

O moc pěkný VTX1800R už vím. Jen musím střelit Šedku

Tak to aby už jsi Barone pomalu hledal náhradu v podobě VTX :o)

Tak inzerát je vyvěšenej a teď už je to jen otázka času

http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/honda/honda-vt-1100-shadow/honda-vt-1100-shadow-

...jo a mimochodem, jede nekdo nekde nekdy ?

Ja zitra nekam urco vyrazim, neb mam docela abstak a myslim, ze uz toho moc letos nenajedeme

zdar chlapi, ja mam ty same pneu co Pitris, taky od jara 2011, najezd cca taky 12-13tis a budu uz tez menit.Co se tyce poctu km, tak myslim, ze je to v norme, kdyz jsem je kupoval, tak jsem cetl nejake recenze a tam uvadeli cca kolem 12tis.Vsichni rikaji, ze Dunlopka je tvrda a neni dobra na mokru, neco malo jsem na mokru najel a zadni kolo me predbihalo jen jednou

Pitrisku, to, ze je mas uz v pr..li bude tema ladakama, tahas za to a uzivas si ten krasny zvuk

jo,akorat musim dodat,ze nemam beloboky,za zadek jsem dal 3785,predek 3029,plus 99 ppl,dost dobra cena,nemyslite?podle dot stari pul roku a rok,coz je ok

cau pitris,jsme se potkali u mirka,zadni gumu jsem videl,no jak jsme se bavili,ja sel do metzeleru,mam 1800,takze o krapet tezsi,a po letosku,pres 7000 najezd,guma skoro jako nova,a cenove?koupil jsem levneji nez ty,kouknete se na megamoto kladno,jsou bezkonkurencni,i mirek mi rekl,ze za tyhle prachy mi ji nemuze prodat,

to: Pitris65
Zdarec, k tomuto tématu se jako bažant

jo a podotykam že jsem pan v letech, tzn. že jezdim s citem a rozumem

zdar Mishan VTX a společenstvo VTX.
tak mi to trochu trvalo jak praviš. ale mi to omluv, bo ja skoro vubec nechodim na motorkaře.cz, bo sem v klubu k1400.cz a tam sem dost často. každopadně děkuju za pozvanku mezi vas a tak už sem tu...

jinak si myslim že pomalu mame po sezoně. letos sem toho pojezdil tak akurat (dost sem jezdil s Raduzzem).
ale s jednou věcí se vam musim svěřit. sem celkem rozladěn z mé zadní pneu zn. Dunlop k 555-doporučená výrobcem. koupil a osadil sem ji (celou sadu) na jaře 2011. to znamená že sem pojezdil 2 sezony, najel na ně cca 11-12 tkm a zadek je oupně, ale ouplně pi*i. dokonce sem už prodřel první vrstvu plátna. samo, že už mám novou, ale sem toho názoru , že sem najel brutalně malo km (předek tak cca 50%). co vy na to??????

Jak už jsem psal, bohužel mi to neklapne

Kluci tak prý má víkend propršet, a tak jedu do Jeseníků už zítra, přidá sa někdo?

Vítám a zároveň zdravím nového člena Pitris65.
Ale sis dal načas

MishanVTX

Ahoj Bigi,
upřesni místo, dám to do úvodu bude to lépe viditelné. Bohužel se nezúčastním

Nazdar chlapi, nedáme si v sobotu za pěkného počasí vyjížďku do Jeseníků?

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 96558
Dnes: 0
Online: 3
Mirku máš ještě u mne tu tv bednu. Jo a chlapci, kdyby jste sháněli někdo origo výfuk na VTX 1800 tak mám, a ještě nějaké díly, kryty navzduchový filtr a ještě jiné pičičandy