Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Chlapcí mám zase jeden laickej dotaz.
Často se setkávám s názorem, že mašiny původem z USA jsou na tom mnohem hůř co se servisu týče. U evropský verze se podle VINu sežene všechno, ale u amerik je to prý mnohem horší a prý jsou i jinak stavěný.
Taky se prý nedá s "amerikou" cestovat do zahraničí, protože nejsou jakkoli homologovány (nechce se mi věřit)

Byla by i množstevní sleva při odběru 20 a více kusů

To neni špatná cena

Tak jsem se dozvěděl cenu nášivky. S modrým stínováním, černým okrajem kvůli třepení a o rozměrech 25cm x 19,5cm je 400,-Kč.

Díky, zkouším to u "Motonášivek" jestli by byli schopni to vybarvit dle návrhu, který máme v logu.

http://www.motonasivky.cz/ V sekci OSTANI skoro až dole
nebo tady (mrtě jich tam)

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=vtx+patch&_sacat=0&am

Ahoj Barone

Víme

Najdu ten link a písnu

Zdarec všem, kdo sem nahlídnou.

Mládenci

Tak to je vážně škoda, je to nádhernej stroj v super stavu.

Díky Bigermane. Já spíš koukám po "R" typu. Ale cena je to suprová a "F" je krásnej stroj. Ani rychlé jednání není z mé strany teď možné

Nazdar Barone, mám pro Tebe exkluzivní VTX 1800F, rok výroby 2006 a je od mého kamaráda, který má v hledáčku Harleje a za 180 tisíc by ji pustil, ale rychlé jednání. Je v top stavu a pokud máš zájem tak sa ozvi

Podle fotek velká paráda

zdarec kluci,jak uz tady psal mishan,nepamatuji u nas takovou motoburzu,jakou jsme navstivili v katowicich,tech par fotek nemuze vystihnout atmosferu,vazne parada

ahoj, jojo,akcička sa vydařila, no a s motorkou je to tak padesát na padesát.

Bigi akcička supr, poznal jsem nové "face" a zarputilce do VTX.
Co to tu čtu

Aha, já si nevšiml,bylo pod inzerátem reklama na obchod a myslel jsem si, že to je s tama. Čas na změnu není,ale dodělávky na baráku zevnitř,a nechce se mi brát ůvěr, ale možná do toho půjdu, nikdy jsem nebyl bez motorky a asi bych chcípl,no bije se to trochu ve mě

Však tahle je od přímého majitele.To je soukromá inzerce

To níže jsem psal jáá, akorát jsem sa nepřihlásil

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 96558
Dnes: 0
Online: 2
Barone
dodatečnou homologaci na ameriky vyřídíš na Dekře to není problém.V servisu jsem ji ještě neměl ale co se týče náhradních dílu tak když mrkneš třeba na Allegro(polske aukro)tak 90% dílu co tam najdeš na VTX je na ameriky.V dnešní době není problém si objednat cokoliv a kdekoliv