Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Tohle se mi moc líbí
http://www.motoinzerce.cz/motorky/honda/652043-vtx-1800-retro-cruiser.html

Myslel jsem si to. Díky. Počítam cca tak kolem 170 tisíc, ale nikdy neříkej nikdy. Viděl jsem 1800 s parádní vybavou a kilometrama za 140K, ale přišlo mi to až "podezřele" levný.

Zdar Barone. A jak píšeš, dvacka není problém. Odchází více přední než zadní, to je těžištěm a váhou, nicméně je to o majiteli.Ale sjet to za tři tisíce, no neumím si to představit

Chlapi kolik km vám vydržej gumy. Při bežném provozování a normální cest. rychlosti?
Mi tu jeden týpek hučel do hlavy, že VTX 1800 je tak silná, že jsou gumy za 3000km na výměnu.
Já mu naopak tvrdil, že vše záleží na jízdním stylu jezdce takže dvacka by neměla být problém...
Jaké jsou objektivní zkušenosti vás....majitelů?

cau, Kohutka byla good

Tak jsem se dneska projel do Raciborza pro nějaké doplňky

To Raduzzo: Kdybys jel se mnou, mlátil bych se do hlavy ještě teď

Jak se Ti jelo na Kohutku? Doufám, že skvěle

To Bigerman: Supr jízda na chalupu, pro mě jako holuba v této kubatuře dobrá zkušenost

MishanVTX: cau, ted o vikendu nemuzu, kdyz je to tak spatne, snazim se vyrazit aspon v tydnu na 2-3 hodky vecer, posli kontakt, kdyz tak Ti pisnu sms.

Tak Ti přeju šťastnou cestu, ať už jedeš na čemkoli

Ahoj chlapi. Radku, ta vyjížďka byla ůžasná a škoda že jsi nemohl. Já vyrážím za chvíli na Slovensko na chalupu na otočku.Hezký víkend má být, a já budu trčet zajtra v rachotě celý den, to je na ožrání

Raduzzo: mám v plánu v sobotu někam vyrazit... 3 možnosti...Žermánky, ale tam se mi moc nechce, je to blízko

Čus mládenci

čau chlapi

Jinak, pro identiifikaci, já jsem na společné fotce v 1.řadě 1. zleva

Až někam vyrazíte, tak tu písněte, pokud bude čas tak se rád přidám.
TO:Bigerman...v to úterý jsem nestíhal, ale vyrazil jsem v 17h a dal jsem Kohútku a z5

Jdu čumět na bednu

Mishan

No ne že bych souzněl s Tvoji robkou, ale měl by jsi se dát napřed dokupy a pak sednout na motku

Už to začíná mám tu naký křížek

Tak sem tu na zkoušku něco přiškráb

Musím odjet, smůla

Čus Rici

Koukám že to tady slušně funguje

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 96558
Dnes: 0
Online: 3
Hmm vypadá fajně,já bych s obchodu ojetou motorku nevzal, jen od přímého majitele. Stáčí se kilometry a od toho plynou pozdější starosti. Dej mi 200 tisíc, a můžeš si odvézt ten můj klenot