Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Baron:něco je špatně, odkaz nejde otevřít

Bigerman: to je škoda, i Romanvt bude makat

2 MishanVTX: Mno vyrážet budu kolem 9h ráno a pojedu tuhle trasu http://goo.gl/maps/UIR5x Takže tam budu v okolí zhruba kolem 15-16hodiny

Chlapci tak sobotní vyjížďku ruším. Musím být v práci, a nevím ani do kolika

Odkud a kdy tam pojedeš?

Já jsem v tom Hradci na Moravicí. Resp. kemp Kajlovec

Zdar mládenci

plánujete někdo nějakou vyjížďku o tomto víkendu?
Protože to tady nějak vázne

Nazdar pánové, prvně musím pozdravit a přivítat mezi námi Barona

Ahoj Barone, good idea

Díky

nazdar barone, na co si chces davat pozor u takrka dokonaleho stroje?me osobne nic nenapada,dovezl jsem si ji vloni na podzim,letos pres 5000km a naprosta spokojenost,mam esko,jinak koukni na bezne veci jako u kazde jine motky,stastnou ruku pri vyberu

Zdravím všechny

Mám v oku VTX 1800 R. Chlapi je něco na co si dát vyloženě pozor při koupi? Díky za každou radu.

Nazdar pánové, vítám Vás na našich stránkách a doufám, že nebudeme jediní, kteří tady prohodí pár slov.

Příspěvky lze vkládat pouze do diskuze

Díky, MishanVTX

Zdravím všechny majitele parníků značky Honda VTX bez rozdílu kubatůry. Založil jsem tyto stránky, abych zjistil jak velkou komunitu majitelů VTX se podaří dát dohromady a taky proto aby se vědělo i o vyjížďkách nejen pořádaných na serveru Motorkáři.cz. Doufám, že se soupiska postupem času rozroste a v diskuzi se podělíme všichni o své znalosti a zkušenosti. Přeju všem hezký den provázený bublajícím zvukem našich mašin. MishanVTX

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 96558
Dnes: 0
Online: 1